HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Double Diamond

Go down 
SzerzőÜzenet
Double Diamond
Earth Pony
Earth Pony
avatar

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2018. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Double Diamond   Vas. Jan. 07, 2018 10:45 pm

NÉV:  Double Diamond
NEM:  Fiú
KOR:  Csődőr
SZÜLETÉS NAP:  December 6.a
JELLEM: 

Kitartó, határozott, maximalista, türelmes és rettentõ céltudatos. Amit õ egyszer a fejébe vesz, azt addig hajszolja amíg össze nem jön neki. Nem szokása feladni a dolgokat, sõt, akár fogalmazhatnék úgy is, hogy egyáltalán nem ismeri a feladni szó fogalmát. Nagyon ért az állatokhoz, egyszerûen imádja õket. Lényegtelen hogy milyen állatról beszélünk, ha egyszer meglát egyet, képes órákig nyúzni szerencsétlen állatot, és elhalmozni a szeretetével. Eléggé forrófejû tud lenni, és néha nehezen érteti meg magát más pónikkal. Diamond tipikusan az a fajta srác aki minden szülõ álma. Hûséges, párjáért a csillagokat is lehozza, ha kell nagyon is romantikus póni, aki szófogadó, de mégis határozott, tisztelettudó, jól nevelt, okos, jóképû és még pénz hiányban sem szenved. A hétköznapi életben Diamond általában nagyon jó „gyerek” szokott lenni, de ha versenyzésrõl van szó, teljesen kifordul önmagából. Olyankor jobb nem hozzászólni, mindenkivel idegbeteg, nem fél leordibálni senki fejét sem, és rettentõen stresszes, annak ellenére is hogy kis csikó kora óta versenyzik. Ha felkapja a vizet valamin, a nyelve megered, szitkozódik, és csípõs megjegyzéseket tesz arra az illetõre aki feldühítette. 

KÜLSŐ: 

Földi póni létének ellenére, rendkívül alacsony termetű, ám annál inkább jól izmolt póni fiú. Odafigyel külsejére, nem eszik meg akármit, és heti több órás edzéssel tartja formában magát. Szőre hófehér, bőre babarózsaszín. Szőrének színe sehol sem tér el testén, leszámítva sörényét és farkát. Ezek közül mindkettő nagyon halovány kék csíkokkal tűzdelt, az alap színe pedig szintén fehér. Sörénye és farka rövid, tépett, kisse tüsia fazonú. Frufruja picit a szemébe lóg , így szokásávà vált oldalra lökni fejèt. 
Szemei halvány, már már égszín kékek. Látása nem a legtökéletesebb, sőt, fogalmazhatunk úgy is, hogy bizonyos százalékban méreve vak. 
Külseje kicsit lányos, legalábbis egy másik fiú pónihoz mèrten. Ruhákat nem szeret viselni, ellenben telente síel. Olyankor védőszemüveget, csizmákat, kabàtot es sálat is visel. Kiegészítőket nem hord.

CUTIE MARK: 

Két gyémántból formált kék szív. A középen lèvő nagyobb mint a másik, ez jelkèpezi családjának eredetét. A felette levő, kissé sötétebb szív belsejében egy szabályos hópihe lapul, melyet csak közelebbről megnézve vesz észre a póni lánya. Ez a szív jelképezi Diamond személyiségét, azt, hogy mire hivatott.

ELŐTÖRTÉNET: 

Diamond cseppet sem hagyományos családba született. Apja egyike volt Celestia hercegnő őrsègének , anyja pedig elismert divattervezõ és festõmûvész. Azt gondolná a póni, hogy ez a nevelésében is kettõs véglethez vezetett a túlzott szabadság és szigor között, de ez nem igaz. A szigor volt csak a jellemzõ. Nõvérével együtt tõle is mindig elvárták, hogy kifogástalanul és kifinomultan viselkedjen. Apja a fegyelmet, anyja a szellemi mûveltséget, mûvészi kifinomultságot várta el tõlük. Tulajdonképpen az állandó elvárásokba nõtt bele. Ehhez jött, hogy semmi olyasmihez nem volt tehetsége, amit a szülei szívesen láttak volna. Nem tudott rajzolni, nem értett az íráshoz - fõleg nem csikóként -, s egyáltalán nem érdekelte a mûvészet, amivel nem nyerhette meg anyja kegyeit, másrészt a sportokban sem volt jó, amit meg apja nem nézett jó szemmel. Persze minden irányban erõltették, járnia kellett mindenfélére, kipróbálva mindenfélét, egy ideig kötelezõ jelleggel focizott, míg egy bokasérülés miatt el nem tanácsolták - amit persze apja úgy vélt, szándékosan idézett elõ -, párhuzamosan járt balettezni is anyja kedvéért, de az említett bokasérülés azt is keresztülvágta - nem mintha különösebb tehetsége lett volna hozzá, egyedül hajlékonyságot és egy csipet finomságot kapott a 4 évnyi szenvedéstõl óvodától kezdve. Iskolái mellett küldték fotózni, festeni, katonai táborba, cserkészkedni, nyelveket tanulni, különféle harcmûvészeti oktatásokra, de sehol nem találta magát, és mivel sehol nem emelkedett ki, a feldühödött szülõk végül mindenhonnan kivették, más felé terelgetve. Pedig világéletében igyekezett megfelelni, a sok és megterhelõ mellékszakkör és feladat mellett az iskolában is mindent beleadott, és ha nem tudott osztályelsõ lenni, körülbelül világkatasztrófának élte meg. 
Aztán egy nap a család különös döntésre jutott. Diamon érdekében, elküldték a csikót egy messzi táborba, egy táborba, hol téli sportokat, erdei túrákat, állatokkal valófoglalkozást tanítottak a fiatal csikóknak. Ebben a táborban ismerkedett meg Cunninggal és Cherry Blossommal, az ikerpárral, akikkel ezek után rengeteg kalandba keveredtek. 
Diamond ekkor még igen fiatal csikó volt, aki még önmagát sem találta meg az életben. 
Egyik délután síoktatáson estek át. Az apró csikó, mindenkit lenyűgözve, szinte elsőre ráérzett a dolog nyitjára. Nem okozott neki gondot a havas lejtőkön siklani, nyakmeresztő, vérfagyasztó trükökkel hozta a frászt felügyelőire és nyűgözte le teljesen társait. Ekkor érezte hogy kezdi megérteni, miben is tehetséges valójában. A hideg, a csöndes, sivár, mégis lélegzetelállítóan gyönyòrű hó födte táj, a téli sportok, az állatok, a gyorsaság és a szabadság érzete volt az, amit egész életében hiányolt. 
Cutie mark-ját a ráébredés után szerezte meg, családjában ő lett ezzel az első póni, aki ilyen fiatalon, a családi címeren kívül, egy egyedi mark-ot is szerzett magának.

Tanulmányait Canterlotban fejezte be. Neves sportoló lett belőle, s bár csak telente tudja álmai sportjait űzni, cseppet sem bánja. A többi évszakban szívesen segít be az állatmenhelyeken, az árva csikók körül, vagy ott, ahol éppen szükség van rá. 
Jelenleg Ponywillben él, a városka szélén. Lakása ajtaja mindenki előtt nyitva szokott állni.

PÁLYÁZATOK: ~
JÁTÈKOK: ~
KIADÁSOK , BEVÉTELEK: ~

EGYÉB:

Double Diamond nem szereti a vizet. Egyenesen irtózik tőle, és csak kivételes esetekben hajlandó vízre szállni.
Bár odafigyel arra hogy mit eszik, a maffinokkal el lehet tekerni a fejét. Az édességek a kedvencei.
Éppúgy mint síelni, ènekelni is remekül tud, azonban hangjat nagyon ritkán mutatja meg a nagyközönségnek.
Nem titkolt vágya a repülés. Bármit képes lenne megadni két szárnyért, akár pár óra erejéig is.
Bár földi póni, a föld művelésében nem szeret részt venni. Ha egyszer bepiszkolódik, órákon át kell mossa magàt, s ezt jobb szereti elkerülni. Telente ő inkább az állatok téliálmáért felelős, tavasszal pedig ő kelti őket, vagy barázdázza fel a jeges patakokat, hogy a jég hamarabb olvadjon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Double Diamond
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Karakterlapok-
Ugrás: